Nieuwe publicatie | Arbeidsrechtelijke aspecten van hybride werken

Onze nieuwste publicatie staat online: Arbeidsrechtelijke aspecten van hybride werken (deel 1). In deze publicatie zetten wij een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke aspecten van hybride werken op een rij. 

Als gevolg van de coronacrisis hebben veel werknemers de afgelopen twee jaar noodgedwongen thuisgewerkt. Nu het overheidsadvies om zoveel mogelijk thuis te werken al geruime tijd is losgelaten, is duidelijk dat het terugkeren naar het ‘oude normaal’ vaak niet meer aan de orde is. Het hybride werken is daarmee in een stroomversnelling gekomen. Hybride werken is het combineren van werken op kantoor, thuis of op een andere plaats, waar dan ook ter wereld. Deze werkvorm brengt voor werkgevers en werknemers vragen met zich mee. 

Lees hier verder.