Nieuwe publicatie | Recht op salaris in geval van thuisquarantaine?

Er staat een nieuwe publicatie online: Recht op salaris in geval van thuisquarantaine? 

De herfst komt eraan en het griepseizoen staat voor de deur. Dat betekent loopneuzen, hoesten, niezen en keelpijn. Klachten die ook passen bij corona. De Nederlandse overheid vraagt mensen met klachten die passen bij corona in thuisquarantaine te gaan. Thuisquarantaine kan ook gelden als iemand terugkomt uit een land met code oranje of een huisgenoot heeft met klachten die passen bij corona en in afwachting is van een test. Hoe ga je als werkgever om met iemand die in thuisquarantaine zit maar niet ziek is en dus in principe kan werken?

Lees in deze publicatie over de verschillende situaties die zich voordoen en hoe hier mee om te gaan.