mr. Heleen van Soest

mr. Heleen van Soest

Het tot een goed einde brengen van complexe dossiers is een uitdaging die ik graag aanneem. Ik vind het fijn om met mijn expertise en ervaring problemen die onoplosbaar lijken tot een goed einde te brengen.

Binnen  het arbeidsrecht zijn mijn speciale aandachts- en interessegebieden: regelgeving rond ziekte en arbeidsongeschiktheid, Sociale werkvoorziening, Participatiewet en medezeggenschap.  Ik adviseer en procedeer vooral in complexe personeelsdossiers. Het opstellen van nieuwe regelgeving of interne protocollen is een uitdaging

Daarnaast geef ik geregeld cursussen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen. Juist de combinatie van praktijkervaring en gespecialiseerde kennis van de regelgeving maakt dat met name de HR-praktijk enthousiast is over de aangeboden cursussen.

Loopbaan

Ik studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit. Direct na mijn studie belandde ik bij een vakbond voor overheidspersoneel in het ambtenarenrecht. Het arbeidsrecht is bij opvolgende werkgevers (rechtsbijstandsverzekeraar en gerenommeerd adviesbureau) aan mijn ervaring toegevoegd. Thans werk ik als partner bij Vijverberg Advocaten & Adviseurs. In 2014 ben ik toegetreden tot de advocatuur.

“Met voldoende aandacht lost ieder probleem uiteindelijk op”.  

Advocaat