Nieuwe publicatie | Vakantieverlof in het ‘nieuwe’ oude normaal

Er staat weer een nieuwe publicatie op onze website: Vakantieverlof in het ‘nieuwe’ oude normaal

De zomervakantie is voor veel mensen begonnen. Met coronamaatregelen die regelmatig veranderen speelt bij werkgevers de vraag of hun werknemers in Nederland of in het buitenland van hun welverdiende vakantie gaan genieten en wat daar vervolgens de arbeidsrechtelijke gevolgen van kunnen zijn. In deze publicatie gaan wij daar nader op in.

We behandelen een voorbeeld van een situatie waarin de gewichtige reden prevaleerde boven de verlofwensen van de werknemer, we gaan in op ziekte tijdens vakantieverlof en het recht op doorbetaling van het loon tijdens quarantaine. Tot slot geven we enkele tips voor de praktijk.

Naar de publicatie >