Vijverbergers Marjelle en Tessa beëdigd als advocaat

Afgelopen vrijdag zijn Vijverbergers Marjelle Smit en Tessa Jaspers bij Rechtbank Den Haag beëdigd als advocaat. Van harte gefeliciteerd dames! Via een videoverbinding konden collega's op kantoor meekijken.

Sinds 2016 is Marjelle werkzaam als juridisch adviseur bij Vijverberg. Ze is gespecialiseerd in zowel het arbeidsrecht als het ambtenarenrecht en staat voornamelijk werkgevers bij. Haar werkzaamheden bestaan uit het adviseren van opdrachtgevers in individuele dossiers, het herschrijven van arbeidsvoorwaardenregelingen, het voeren van overleg met de medezeggenschap, het optreden als voorzitter van bezwarencommissies en het voeren van juridische procedures. 

Tessa werkt sinds 2015 bij Vijverberg als adviseur op het gebied van ambtenarenrecht en arbeidsrecht. Vanuit haar functie heeft ze contact met verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten, veiligheidsregio’s en ministeries. Tessa's werkzaamheden bestaan onder meer uit het adviseren van opdrachtgevers, het geven van cursussen en het vertegenwoordigen van opdrachtgevers in bezwaar- en beroepsprocedures. Daarnaast werkt ze regelmatig bij onze opdrachtgevers op locatie als interim jurist.