Het nieuwe opleidingsseizoen komt eraan. Schrijf u in!

In de eerste week van september start het nieuwe opleidingsseizoen bij Vijverberg, met bekende cursussen maar ook een compleet nieuw aanbod.

Nieuwe cursussen

Met ingang van het nieuwe opleidingsseizoen kunt u kennismaken met onze nieuwe cursussen en docenten. Zo kunt u zich vanaf nu inschrijven voor onze nieuwe vaardigheidstrainingen. Onze vaardigheidstrainingen worden gegeven door onze docenten Petra ZijderveldAstrid Paalvast en Ary Velstra.

Bekend aanbod

Ook ons bekende aanbod start in de eerste week van september. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kennis op het gebied van de Wnra en de AVG aanscherpen, maar ook uw kennis uitbreiden door het volgen van een van onze andere opleidingen en cursussen binnen de vakgebieden ambtenarenrechtbestuursrechtarbeidsrecht en aanbestedingsrecht en contractenrecht.

Persoonlijk opleidingsadvies

Weet u nog niet precies wat u wilt leren, welke opleiding bij u past of bent u geinteresseerd in een incompany cursus? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk opleidingsadvies.