Vacature junior jurist arbeidsrecht

Beschik je over enige relevante juridische werkervaring in het arbeidsrecht? Kom dan kennismaken met Vijverberg! Wij willen ons team aanvullen met een leergierige jurist die zich thuis voelt in een dynamische en enthousiaste werkomgeving waar kwaliteit en productiviteit goed samen gaan.

Vacature junior jurist arbeidsrecht/ambtenarenrecht

Competenties

Je bent afgestudeerd in het Nederlands recht (met civiel effect) en hebt als specialisatie arbeidsrecht. De volgende competenties zijn bij jou goed ontwikkeld:

 • overtuigingskracht;
 • stressbestendigheid;
 • zelfstandigheid;
 • klantgerichtheid;
 • analytisch inzicht;
 • mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Werkzaamheden

Je assisteert ervaren juristen tijdens gesprekken en onderzoeken en met het opstellen van correspondentie. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig deelopdrachten voorbereiden en uitwerken voor externe en interne opdrachtgevers. Je bent beschikbaar voor interim-opdrachten bij opdrachtgevers. Vaak doen opdrachten een beroep op je organisatietalent en zelfstandigheid. Het accent van de werkzaamheden ligt op het arbeidsrecht (civiel en overheid).

Wat kun je van ons verwachten?

Je maakt volwaardig deel uit van één van de secties binnen ons kantoor. Je hebt een coach bij wie je altijd terecht kunt met vragen en die jou begeleidt gedurende je loopbaan bij Vijverberg. Je kunt uiteraard deelnemen aan (interne) opleidingen. In korte tijd maak je een geweldige ontwikkeling door. Weet je ons in de praktijk te overtuigen van je kwaliteiten, dan maken we graag verdere afspraken over je toekomst bij Vijverberg, waaronder het volgen van ons traineetraject Masterplan.

Wil je solliciteren?

Wij selecteren de brieven onder meer op:

 • volledige universitaire studie (met civiel effect);
 • afstudeerrichting (arbeidsrecht);
 • een goed leesbare scriptie met voldoende juridische diepgang;
 • goede stagebeoordelingen en studieresultaten;
 • enige juridisch inhoudelijke werkervaring, bijvoorbeeld bij een rechtsbijstandverzekeraar, rechtbank of overheidsinstelling.

Is bovenstaande functie echt op jouw lijf geschreven? Aarzel niet en stuur ons dan via sollicitatie [at] vijverbergadvocaten [dot] nl je gegevens, waaronder een korte motivatiebrief, een uitgebreid cv, een exemplaar van je scriptie, een cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen.

Let op! Voor deze vacature solliciteer je anoniem. We verzoeken je om je brief en cv te anonimiseren. Je hoeft geen foto, voornaam, achternaam, geboortedatum, sekse, adres en burgerlijke staat op te geven. We hebben alleen je mailadres en telefoonnummer nodig om contact met je op te kunnen nemen. Als je geselecteerd bent voor een kennismakingsgesprek, nemen wij contact met je op. Ben je niet geselecteerd? Dan laten we je dit ook weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.