Vacature Advocaat arbeidsrecht

Ben jij de advocaat arbeidsrecht die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving met leuke collega’s en waarin kwaliteit en productiviteit goed samen gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Advocaat arbeidsrecht

Competenties

Je bent advocaat en werkt al tenminste 3 jaar in het arbeidsrecht. Je beschikt over een scherp analytisch inzicht, bent creatief in het bedenken van oplossingen, bent in staat een probleem van verschillende kanten te bezien en hebt een resultaatgerichte instelling. Je bent klantgericht, hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen en beschikt over organisatie- en doorzettingsvermogen. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend en je bent gewend te werken met Microsoft Office.

Werkzaamheden

Het werk is afwisselend en bestaat uit het uitvoeren van verschillende projecten en opdrachten. Denk bij projecten aan het begeleiden van reorganisaties en het opstellen/harmoniseren van regelgeving. Je adviseert in lastige dossiers, schrijft brieven en processtukken en vertegenwoordigt opdrachtgevers in juridische procedures. Als je dat leuk vindt, kun je ook trainingen op het vakgebied gaan verzorgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij indiensttreding bekijken we welke onderdelen uit ons interne opleidingsprogramma en welke externe opleidingen voor jou interessant zijn. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer en een goede samenwerking met collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Vijverberg heeft goede arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten voor thuiswerken, opleidingsmogelijkheden en extra beloningsvormen, zoals een winstdelingsregeling. De verbinding met collega’s zoeken wij via een jaarlijks bureau-uitje, gezamenlijke presentatiemiddagen met een afsluitend etentje, kerstborrels en soms een activiteit met partners/kinderen.  

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr. Heleen van Soest (079-3631919).

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Mail dan je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar sollicitatie [at] vijverbergadvocaten [dot] nl ter attentie van mr. Heleen van Soest.

Let op! Voor deze vacature solliciteer je anoniem. We verzoeken je om je brief en cv te anonimiseren. Je hoeft geen foto, voornaam, achternaam, geboortedatum, sekse, adres en burgerlijke staat op te geven. We hebben alleen je mailadres en telefoonnummer nodig om contact met je op te kunnen nemen. Als je geselecteerd bent voor een kennismakingsgesprek, nemen wij contact met je op. Ben je niet geselecteerd? Dan laten we je dit ook weten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sfeerimpressie kantoor

Uitje naar de Koepelgevangenis in Breda - Prison Escape
Koepelgevangenis Breda - Prison Escape
Feestje nieuwe website
Feestje nieuwe website
Kerstborrel
Kerstborrel
Berenburg proeverij
Berenburg proeverij
Uitje Sneek - Skûtsjesilen
Uitje Sneek - Skûtsjesilen
Sinterklaasfeest
Sinterklaasfeest
Teamuitje naar Valencia
Lustrumweekend Valencia
Teamuitje Valencia
Lustrumweekend Valencia
Teamuitje Valencia
Lustrumweekend Valencia
Lustrumweekend Valencia
Lustrumweekend Valencia