Vacature adviseur bestuursrecht / docent

Wij willen onze sectie bestuursrecht versterken met een adviseur bestuursrecht die daarnaast graag zijn kennis overdraagt aan medewerkers uit de praktijk. Je hebt ervaring met de overheidspraktijk en bent bij voorkeur ingevoerd in een of meer van onze specialisaties: privacyrecht, subsidierecht, de Wet gemeenschappelijke regelingen en het omgevingsrecht. Het betreft een fulltime dienstverband, een parttime dienstverband is bespreekbaar.

Vacature docent Bestuursrecht

Competenties

Je bent in het bezit van een wo-diploma Nederlands recht en werkt al circa 3 jaar in het bestuursrecht. Je hebt ervaring met het werken bij of voor overheidsorganisaties of non-profit organisaties, bij voorkeur op een van onze specialismes: subsidierecht, privacyrecht en openbaarheid, Wet gemeenschappelijke regelingen en omgevingsrecht. Je beschikt over een scherp analytisch inzicht, bent creatief in het bedenken van oplossingen, bent in staat een probleem van verschillende kanten te bezien en hebt een resultaatgerichte instelling. Je deelt je kennis graag met anderen, houdt de ontwikkelingen binnen het bestuursrecht in de gaten en vindt het leuk om daar op in te spelen en nieuwe cursussen op te zetten. Je bent klantgericht, hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen en beschikt over organisatie- en doorzettingsvermogen. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend en je bent gewend te werken met Microsoft Office. Het leggen en onderhouden van contacten gaat je goed af.

Werkzaamheden

Het werk bestaat uit het uitvoeren van adviesopdrachten voor onze opdrachtgevers. Deze opdrachten variëren van het opstellen van een subsidieregeling tot het beantwoorden van vragen op het gebied van privacy of het adviseren van een gemeenschappelijke regeling over het uittreden van één van de deelnemers. Ook interim-opdrachten kunnen deel uitmaken van het takenpakket. Daarnaast verzorg je (op termijn) cursussen, zowel op basis van open inschrijving als incompany. We verzorgen circa 20 verschillende cursussen binnen onze bestuursrechtelijke specialismen en het algemene bestuursrecht

Wat kun je van ons verwachten?

Bij indiensttreding bekijken we eerst welke onderdelen uit ons interne opleidingenprogramma en op termijn welke externe opleidingen voor jou interessant zijn. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer en een goede samenwerking met collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Vijverberg Advocaten & Adviseurs heeft goede arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten voor thuiswerken, opleidingsmogelijkheden en extra beloningsvormen, zoals een winstdelingsregeling. De verbinding met collega’s zoeken wij via een jaarlijks bureau-uitje, gezamenlijke presentatiemiddagen met een afsluitend etentje, kerstborrels en soms een activiteit met partners/kinderen.  

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr. Annet van Soest (079 - 3631919).

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar: sollicitatie [at] vijverbergadvocaten [dot] nl, ter attentie van Annet van Soest.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sfeerimpressie kantoor

Uitje naar de Koepelgevangenis in Breda - Prison Escape
Koepelgevangenis Breda - Prison Escape
Feestje nieuwe website
Feestje nieuwe website
Kerstborrel
Kerstborrel
Berenburg proeverij
Berenburg proeverij
Uitje Sneek - Skûtsjesilen
Uitje Sneek - Skûtsjesilen
Sinterklaasfeest
Sinterklaasfeest
Teamuitje naar Valencia
Lustrumweekend Valencia
Teamuitje Valencia
Lustrumweekend Valencia
Teamuitje Valencia
Lustrumweekend Valencia
Lustrumweekend Valencia
Lustrumweekend Valencia