mr. Vanessa de Kruijf-Stellaard

mr. Vanessa de Kruijf-Stellaard

Als senior juridisch adviseur bestuursrecht voer ik opdrachten uit voor verschillende overheidsorganisaties. Binnen het bestuursrecht, adviseer en procedeer ik in kwesties die onder andere zien op algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht, subsidierecht, openbaarheid en privacy. Daarnaast verzorg ik cursussen over diverse bestuursrechtelijke onderwerpen. Het vervullen van verschillende rollen binnen diverse rechtsgebieden, maakt mijn werk zeer afwisselend en uitdagend en stelt mij in staat mij te blijven ontwikkelen.

Doordat ik bij Vijverberg Advocaten & Adviseurs de ruimte krijg mijn functie parttime te vervullen, is mijn werk en gezinsleven goed te combineren en is er voldoende tijd over voor ontspanning. Voor mij betekent dit sociale activiteiten, lezen, wandelen, fietsen en reizen.

Loopbaan

Ik studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en rondde de master Arbeidsrecht af in 2007. Daarna deed ik bij een groot detacheringskantoor in Utrecht als interim-jurist veel ervaring op bij verschillende overheidsorganisaties. In 2010 startte ik bij Vijverberg, waar ik tal van opdrachten heb uitgevoerd voor onder andere gemeenten, provincies, ministeries, veiligheidsregio’s en andere gemeenschappelijke regelingen en politie. In 2019 stapte ik over naar een omgevingsdienst, waar ik mij projectmatig bezig hield met de implementatie van de Omgevingswet. In september 2021 keerde ik terug bij Vijverberg Advocaten & Adviseurs en ben ik werkzaam als senior juridisch adviseur bestuursrecht.

Juridisch adviseur