mr. Sydney Hertog

mr. Sydney Hertog

Sinds 1 maart 2022 ben ik bij Vijverberg Advocaten & Adviseurs werkzaam als Juridisch adviseur binnen het team Arbeidsrecht. Naast arbeidsrechtelijke werkzaamheden, voer ik eveneens bestuursrechtelijke en contractrechtelijke werkzaamheden uit.

Loopbaan

Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik behaald aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens heb ik de master Arbeidsrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ik in de zomer van 2021 ben afgestudeerd. In mijn masterscriptie getiteld ‘Eens een ambtenaar altijd een ambtenaar?’ heb ik onderzocht hoe de kantonrechter oordeelt over het ontslag van een genormaliseerde ambtenaar wegens een integriteitsschending onder de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij twee middelgrote advocatenkantoren en ben ik na mijn studie enkele maanden werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om musea te bezoeken of te wandelen in de polder of bossen om de hoek. Verder houd ik van reizen en koken voor vrienden en familie.
 

Juridisch adviseur