mr. Renée Balvers

mr. Renée Balvers

Mijn werkzaamheden als bestuursrechtjurist zijn zeer afwisselend van aard. Om een aantal dingen te noemen: ik houd me bezig met adviseren op het gebied van subsidies en gemeenschappelijke regelingen, met de afhandeling van complexe klachten, met het uitvoeren van legal audits, het opstellen van mandaatbesluiten en dienstverleningsovereenkomsten en het voeren van gerechtelijke procedures.

Daarnaast geef ik geregeld cursussen over diverse bestuursrechtelijke onderwerpen. Juist de grote afwisseling in werkzaamheden spreekt me erg aan. Al heb ik al vele jaren ervaring, elke klus is toch weer anders en bevat nieuwe elementen. Hierdoor blijft het werk interessant en uitdagend. Naast mijn werk ben ik voorzitter van een bezwaarschriftencommissie en van een regionale ombudscommissie.

Loopbaan

Ik heb mijn rechtenstudie gevolgd in Nijmegen. Daarna heb ik vele jaren gewerkt bij de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten in Den Haag, onder andere als leidinggevende en als beroepsmedewerker. Na een functie als senior jurist bij de gemeente Leidschendam-Voorburg ben ik als juridisch adviseur bij Leeuwendaal terechtgekomen. Hier heb ik 8 jaar gewerkt en van daaruit heb ik de overstap gemaakt naar Vijverberg Juristen, thans: Vijverberg Advocaten & Adviseurs.

'Ervaren en veelzijdig juriste die in elke klus toch weer een nieuwe uitdaging ziet.'

Juridisch adviseur