Geschillencommissies

Op grond van de cao zijn overheidswerkgevers verplicht een geschillencommissie in te stellen voor geschillen over de toepassing van de cao of voor bepaalde/specifieke onderwerpen. Dit geldt bijvoorbeeld op grond van de Cao Provinciale Sector, de Cao Gemeenten, de Cao SGO en de CAO Werken voor waterschappen.

Zoekt u voor uw geschillencommissie een voorzitter, lid of secretaris?

Wij zijn u graag van dienst met het leveren van een voorzitter, leden of secretaris met specifieke kennis op het gebied van het arbeidsrecht.

Wij beschikken over juristen en advocaten met de juiste ervaring, die in staat zijn het proces goed aan te sturen en die met verstand van zaken geschillen kunnen beoordelen. Indien gewenst kunnen wij de volledige procedure voor u uit handen nemen, inclusief de administratie en logistiek.

Geschillencommissie: ondersteuning bij project of enkele zaken

Soms wordt een groot aantal geschillen verwacht waarvoor een projectmatige aanpak en extra inzet van een voorzitter, commissielid of secretaris nodig is. Vijverberg Advocaten & Adviseurs kan dit uitstekend voor u verzorgen met oog voor de juridische aspecten en inclusief het logistieke/administratieve traject. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

U kunt ons ook inschakelen voor de afhandeling van een enkele zaak, meerdere zaken of een bepaald type zaken. Tijdelijk of structureel. Alle varianten zijn mogelijk.  

Wij bespreken graag de mogelijkheden en de daar aan verbonden kosten. Maak vrijblijvend een afspraak via 079 - 3631919.