Naamswijziging Vijverberg

Geachte lezer,

Graag informeren wij u over de naamswijziging van Vijverberg Juristen en Vijverberg Detachering.
 
Met ingang van donderdag 7 maart 2019 is de nieuwe naam van Vijverberg Juristen: Vijverberg Advocaten & Adviseurs. Met deze naamswijziging onderstrepen wij dat u ook voor advocaatdiensten terecht kunt bij Vijverberg. Voor een overzicht van onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar onze vernieuwde website www.vijverbergadvocaten.nl

Op donderdag 7 maart jl. is ook de naam van Vijverberg Detachering gewijzigd. Onder de namen Vijverberg Interim Juristen en Vijverberg Interim HR richten wij ons op bemiddeling van interim juristen en HR-professionals. Neem een kijkje op onze nieuwe websites:
 
www.vijverberginterimjuristen.nl en www.vijverberginterimhr.nl
 
Wij verwachten met deze veranderingen onze dienstverlening nog verder te kunnen afstemmen op uw wensen.
 
Met vriendelijke groet,
Jelle Zwennis