Vaardigheidstrainingen: snel resultaat

Bij Vijverberg kun je niet alleen terecht voor juridische cursussen, maar ook voor korte, praktijkgerichte vaardigheidstrainingen. Er zijn veel redenen om te kiezen voor een training. Bijvoorbeeld als je een nieuwe functie wil en je heel specifiek een vaardigheid wil verbeteren of juist wil werken aan je leiderschapskwaliteiten.

Praktijkgerichte vaardigheidstrainingen

Met onze praktijkgerichte vaardigheidstrainingen werk je in korte tijd aan algemene vaardigheden die ervoor zorgen dat jij jezelf optimaal kunt profileren binnen jouw werkveld. Op deze manier word je sneller, maar kun je je werk ook beter uitvoeren. Op dit moment bieden wij de volgende vaardigheidstrainingen aan:

Sociale vaardigheidstrainingen

Werken doe je niet alleen. De hele dag door communiceer je met collega’s, klanten en je manager. Juist daarom is het fijn als je de boodschap die in je hoofd zit goed kunt overdragen. Na het volgen van een cursus communicatie, cursus conflicthantering of persoonlijke effectiviteit merk je dat dit een stuk makkelijker is.

Training leidinggeven

Ga je leidinggeven? Dan is het fijn om jezelf goed voor te bereiden op deze functie. Bij Vijverberg heb je keuze uit meerdere trainingen op dit gebied, waaronder de cursus Mediation voor leidinggevende en cursus Omgaan met disfunctioneren.

Incompany

Ben je geïnteresseerd in een van onze cursussen maar wil je een grotere groep collega’s tegelijkertijd laten deelnemen? Neem dan contact met ons op voor de incompanymogelijkheden.