Online cursus Leidinggeven op afstand voor HR: hoe monitor je het functioneren? (online Update)

Sinds de coronacrisis is het werken thuis de nieuwe werkelijkheid. Dit vraagt een andere aanpak als het gaat om het monitoren van werknemers. Juist in deze tijd is aansturing en bijsturing als het functioneren verbetering behoeft van belang. Het werken op afstand maakt aan- en bijsturen een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Hoe help je leidinggevenden hier in op weg? Tijdens deze online Update praten wij je in 1,5 uur bij over de do’s en dont’s van het aan- en bijsturen op afstand en ontvang je praktische tips.

 1. Inhoud
 2. Doelgroep
 3. Programma
 4. Werkwijze
 5. Data & locaties
 6. Inschrijven

Cursusdetails

Prijs
De prijs van de online Update bedraagt € 95,- exclusief btw per deelnemer.
Duur
1,5 uur
Aantal deelnemers
Minimaal 6
Maximaal 16
Opleidingspunten
1 punten in het kader van www.puntenstelsel.nl
Inschrijven
Docenten

Inhoud

Een face-to-facegesprek waarin de werknemer wordt aangesproken op zijn functioneren of gedrag is op dit moment lastig. Tijdens deze Update Live kijken we naar de mogelijkheden en vertelt een ervaren adviseur hoe je een werknemer op afstand kunt aansturen en bijsturen. Maar ook hoe je grenzen kunt stellen en handhaven.

Aan de hand van praktische voorbeelden en stellingen weet je wat je een leidinggevende kunt adviseren als een werknemer veelvuldig zijn deadlines niet haalt, regelmatig zijn telefoon niet opneemt tijdens werktijd of te weinig output levert.

Na afloop van deze online Update:

 • ben je bekend met de knelpunten die leidinggevenden ervaren bij het aan- en bijsturen op afstand;
 • kun je leidinggevenden adviseren over de aan- en bijsturing op afstand;
 • ben je bekend met de mogelijkheden als het bijsturen niet leidt tot het gewenste resultaat.

Doelgroep

Deze online Update is bedoeld voor HR-adviseurs.

Programma

 • Aansturen op afstand, het monitoren van het functioneren van de werknemer
 • Beleid voor het thuiswerken
 • Bijsturen op afstand
 • Sancties

Werkwijze

De Update wordt online verzorgd door mr. Violette Moons of mr. Marjelle Smit, ervaren adviseurs in het arbeidsrecht. Aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden worden de onderwerpen besproken.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met mr. Violette Moons of mr. Marjelle Smit (079 - 3631919). Of mail ons.

Data & locaties

Deel deze cursus

Incompanycursus

Wij kunnen deze of andere cursussen ook incompany verzorgen. De cursus wordt afgestemd op de specifieke opleidingsbehoefte en toegesneden op de organisatie. Bel ons: 079-3631919 of stuur een mail. Wij helpen je graag.

Ontvang ons cursusaanbod

Volg ons op social media