Cursus ambtenarenrecht: rechtspositie op maat

Praktijkcursus | incompany

Welke arbeidsvoorwaarden moet jij toepassen in jouw organisatie? In iedere overheidssector is de rechtspositie anders geregeld. Wij geven cursussen op maat voor universiteiten (CAO Nederlandse Universiteiten), gemeenten (CAR/UWO), provincies (CAP), ministeries (ARAR), politie (Barp), waterschappen (SAW) etc. Op deze manier ben je in staat bestuur en management niet alleen juridisch juist maar ook slagvaardig te adviseren.

  1. Inhoud
  2. Doelgroep
  3. Programma
  4. Werkwijze
  5. Reviews
  6. Incompany

Cursusdetails

Prijs
Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany cursus.
Aantal deelnemers
Minimaal 6
Maximaal 16

Inhoud

In de maatwerkcursus wordt je opleidingsvraag omgezet in een actief trainingsprogramma, afgestemd op de rechtspositieregeling binnen je eigen organisatie. De cursus wordt toegespitst op het gewenste onderwerp, bijvoorbeeld een nieuw element in de eigen rechtspositieregeling of de gevolgen van wetgeving van de eigen organisatie. Wij verzorgden bijeenkomsten over onder meer ontslag en werkloosheidsuitkering, ziekte en arbeidsongeschiktheid, plichtsverzuim en beoordeling van medewerkers.

Na afloop van de cursus rechtspositie ambtenarenrecht:

  • beschik je over kennis en inzicht in het cursusonderwerp;
  • ben je in staat vragen in de personeelspraktijk snel en adequaat te beantwoorden.

Doelgroep

Personeelsadviseurs, rechtspositiemedewerkers en/of leidinggevenden.

Programma

Het programma is geheel toegesneden op de wens van de opdrachtgever. Op basis van het programma dat wordt afgesproken met de opdrachtgever, worden de docenten ingepland.

Werkwijze

Ervaren juristen verzorgen deze cursus ambtenarenrecht. De cursus bestaat uit korte inleidingen afgewisseld met oefeningen, stellingen en praktijkvoorbeelden. De cursus is op uw verzoek praktisch of verdiepend van karakter.

Deel deze cursus

Reviews

“Deskundig, ervaren, prettig”

“Nuttig als opfrisser van kennis”

“Veel info. Goede mix met interactie”

Incompanycursus

Wij kunnen deze of andere cursussen ook incompany verzorgen. De cursus wordt afgestemd op de specifieke opleidingsbehoefte en toegesneden op de organisatie. Bel ons: 079-3631919 of stuur een mail. Wij helpen je graag.

Ontvang ons cursusaanbod

Volg ons op social media