Specialisaties: arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht

Ons kantoor heeft een focus op arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht. Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in één van deze rechtsgebieden. Omdat wij thuis zijn in alle facetten van het arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht, zijn wij in staat om op deze rechtsgebieden in elke situatie het voor u gewenste resultaat te bereiken.

Specialisten met hart voor de zaak

Wij werken met kennis van zaken en vanuit een gevoel van sterke betrokkenheid. We zorgen dat we een zaak van binnen en buiten kennen en voelen ons verantwoordelijk voor een goede afloop. We spannen ons tot het uiterste in om het gewenste einddoel te behalen via advies, onderhandeling en bemiddeling of in de rechtszaal. Dat is waar we ons hard voor maken. 

Kennis delen

Wij hechten veel waarde aan vakkennis en delen die graag met onze opdrachtgevers. Wij publiceren praktijkgerichte artikelen en juridische nieuwsfeiten en bieden daarmee kennis aan die voor onze opdrachtgevers van belang is. Een groot aantal juristen geeft cursussen en trainingen, dat houdt niet alleen onze cursisten maar ook onze juristen scherp.

Korte lijnen

Onze opdrachtgevers weten dat wij houden van korte communicatielijnen: snelle en korte lijnen kunnen verschil uitmaken. Onze advocaten en adviseurs zijn rechtstreeks benaderbaar en hebben vaak een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zij kennen de cultuur en weten hoe de organisatie in elkaar steekt.

Wij adviseren, procederen, doceren en bemiddelen

Juridisch advies

De Vijverberg advocaat of adviseur is een betrouwbare gesprekspartner voor juridische vraagstukken en een specialist op zijn gebied. Een adviseur die met oog voor uw belangen en met gevoel voor de realiteit de zaken aanpakt en vraagstukken op wil lossen. Bekijk onze specialisaties arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht.

Procesvertegenwoordiging

Procederen is een vak apart. Je moet niet alleen beschikken over de juiste kennis, maar het ook graag willen doen. Pas dan kun je als procesjurist een zaak met flair en overtuigingskracht brengen. Vijverberg beschikt over advocaten en procesjuristen die dat vak beheersen en u in alle stadia van een zaak en procedure kunnen bijstaan.

Opleidingen

Vijverberg heeft een groot cursusaanbod binnen de vakgebieden: arbeidsrecht, ambtenarenrecht, bestuursrecht en contractenrecht. Daarnaast bieden wij vaardigheidstrainingen aan. De cursussen worden in kleine groepen gegeven. Kijk voor een volledig overzicht bij ons cursusaanbod

Advies nodig?

Bel ons: 079-3631919 of stuur een mail. Wij helpen u graag!