Second opinion bestuursrecht

Er zijn besluiten waarvan u vooraf zeker wilt weten dat u het juiste besluit neemt omdat de risico’s van een onjuist besluit groot zijn. De risico’s kunnen juridisch van aard zijn, financieel of imagoschade opleveren. Check en dubbelcheck kan dan het devies zijn.

Een advies van een commissie voor de behandeling van bezwaarschriften om een bezwaarschrift gegrond te verklaren, kan een bom onder een ruimtelijk plan leggen met alle gevolgen van dien. U wilt dan wel zeker weten of het advies klopt.

Een ambtelijk advies over complexe en gevoelige materie wilt u wellicht laten checken omdat de specialistische juridische kennis over het betreffende onderwerp binnen de organisatie beperkt is. Twee weten meer dan één.

Ondersteuning Vijverberg

Advocaten en adviseurs van Vijverberg geven graag een second opinion over allerlei bestuursrechtelijke vraagstukken. Wij zijn u niet alleen graag maar ook snel van dienst. Bel ons vrijblijvend: 079-3631919.

Advies nodig?

Bel ons: 079-3631919 of stuur een mail. Wij helpen u graag.

Ontvang ons cursusaanbod

Volg ons op social media

Gerelateerde referentieprojecten

Gemeentewet en second opinions

Gemeentewet en second opinions

Soms zoekt de overheid naar een alternatieve manier om kwesties op te lossen. Juridisch verantwoord, maar niet omslachtig. Vanwege gebrek aan tijd of de behoefte aan een frisse blik wordt Vijverberg nog wel eens ingeschakeld…
Vijverberg adviseert over samenwerkingsvorm provincie en gemeenten

Vijverberg adviseert over samenwerkingsvorm provincie en gemeenten

Een provincie en een reeks gemeenten overwegen een samenwerkingsvorm op te zetten. Partijen blijken onderling verschillend over de (diepgang van de) samenwerking te denken. Vijverberg stelt bespreeknotities op aan de hand waarvan het verschil in…

Ontvang onze publicaties

Volg ons op social media